Zomer winactie: ontspanning naar keuze!

Na maanden van diverse winacties in het kader van ons 5-jarig jubileum is het nu tijd voor de finale… Win ontspanning naar keuze! Het enige wat je hoeft te doen is op ons Facebook- of Instagram account aangeven wat jij graag zou winnen*. Dit zijn de prijzen:

1) ‘Steeds leuker’ van Jelle Hermus: Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar ‘Steeds leuker’ om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook fijn. In dit praktische boek presenteert Jelle Hermus de korte route naar een leuker leven. Hij laat zien hoe je – door het zetten van de juiste kleine stappen – je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen.

2) ‘Chicks love food 5 or less kookboek’: Makkelijke, gezonde en toegankelijke recepten met maximaal vijf ingrediënten. Ideaal voor na een lange dag op school… of op het strand ;-).

3) Flow vakantiebox: Een doos vol paper goodies plus een lekker dik boek met verhalen, plaatjes en inzichten, zoals: heimwee naar die vakantie zonder verwachtingen, caravanliefde, de zomer waarin alles nieuw was en nog mooier fotograferen met je telefoon. 

4) ‘Nooit meer te druk’ van Tony Crabbe: Onze inbox en to-dolijst puilen uit en een enorme hoeveelheid mensen verwacht dingen van ons. Maar geloven dat je het altijd druk hebt omdat je zoveel te doen hebt, is onjuist en vooral zinloos. Deze bestseller is geen timemanagementboek, maar biedt heldere strategieën voor een opgeruimd hoofd en leven.  

5) Voor wie liever op een andere manier ontspant: 2 exclusieve Leerkracht organizer bioscoopbonnen t.w.v. €10,- per stuk! En wist je al dat je in een filmzaal heerlijk afkoelt tijdens zomerse temperaturen..?

* Deze actie loopt van woe 1 aug t/m zondag 19 aug 2018 en is geldig voor al onze volgers op Facebook en/of Instagram. Je gewonnen prijs kan niet worden geruild of in geldwaarde uitgekeerd. Winnaars worden di 21 aug bekend gemaakt via Facebook en Instagram en zij hebben 48 uur de tijd om hun prijs te claimen.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie