Retouren

We hopen natuurlijk dat je net zo enthousiast bent over je bestelde product(en) als wij. Mocht dit echter niet het geval zijn, dan heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief eventueel betaalde verzendkosten, gecrediteerd. De kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Retourneer -indien redelijkerwijs mogelijk- de producten zoveel mogelijk in originele staat en verpakking. Vergeet s.v.p. ook niet het retourformulier bij te voegen; deze kun je hier downloaden. Na ontvangst en goedkeuring van je retour streven wij ernaar het aankoopbedrag (+ eventueel betaalde verzendkosten) binnen 3 werkdagen, doch uiterlijk 1 week, weer terug te storten op de rekening waarvan jouw aankoop is betaald.

*NB: dit geldt alleen voor producten die via onze webshop zijn gekocht. Wanneer je een product hebt aangeschaft via een wederverkoper kan je product alleen daar worden geretourneerd. Stuur je deze naar ons, dan kunnen wij deze helaas niet in behandeling nemen. Vanzelfsprekend geldt voor al onze producten wèl dezelfde service en garantie; ongeacht waar deze zijn gekocht!