Veelgestelde vragen

Van 01 t/m 28 februari 2022 konden de Leerkracht organizer agenda en Leerkracht organizer XL 2022/2023 (of een losse inhoud voor de XL omslag van vorig jaar) in de voorverkoop worden gekocht. Zolang de voorraad strekte ontving je bij ieder exemplaar GRATIS een exclusief voorverkoopcadeau. LET OP: Levering vindt plaats in week 16. Bij combibestellingen met meerdere producten wordt de gehele bestelling in één keer verzonden.

Tijdens de voorverkoopactie van 1 t/m 28 feb 2022 gold een kortingsactie voor groepsbestellingen. Bij afname vanaf 5 agenda’s (Leerkracht organizer, Leerkracht organizer XL en/of Inhoud XL) in één keer, ontvang je 5% korting per agenda. En bij afname vanaf 10 agenda’s (Leerkracht organizer, Leerkracht organizer XL en/of Inhoud XL) in één keer ontvang je maar liefst 10% korting per agenda!

LET OP: Levering vindt plaats in week 16; bij combinatiebestellingen worden alle producten in één keer verzonden.

Van 1 t/m 28 feb 2022 was onze webshop tijdelijk geopend t.b.v. de voorverkoopactie van de agenda’s 22-23.

Per 1 maart zijn al onze producten* weer uitsluitend te koop via de (online) boekhandel. Daarnaast kun je onze producten bestellen bij Heutink Rijssen, Reinders Oisterwijk, de Rolf groep en Koks Gesto Caribbeans.

* De agenda’s 2022/2023 zijn hier verkrijgbaar vanaf circa 1 mei 2022. Met uitzondering van de losse inhoud voor de XL-agenda; deze blijft exclusief verkrijgbaar via webshop@leerkrachtorganizer.nl

Afrekenen kan kosteloos via de online betaalsystemen Ideal, Bancontact/MrCash of middels overboeking.

Voor scholen en stichtingen bieden wij tevens de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit kan middels het invullen en versturen van dit formulier: https://leerkrachtorganizer.nl/bestelpagina-betalen-middels-factuur/

Scholen of stichtingen kunnen bij ons ook bestellen op rekening, waarbij de betaling achteraf middels een factuur wordt voldaan. Dit kan middels het invullen en versturen van dit formulier: https://leerkrachtorganizer.nl/bestelpagina-betalen-middels-factuur/

Bij orders tot € 75,00 (excl. verzendkosten) wordt er €9,95 administratiekosten berekend. Vanaf € 75,00 is bestellen op rekening gratis.

Bestellingen via Leerkracht organizer worden op werkdagen binnen maximaal 48 uur verzonden*. Je bestelling kan op ieder gewenst adres in Nederland worden bezorgd. Bijvoorbeeld op je werk, als dat handig is. Dit kun je aangeven bij ‘verzendadres’ tijdens het bestelproces (vermeld voor de zekerheid daarbij wel de naam van je school/bedrijf). Voor bestellen vanuit België kun je terecht bij o.a. Bol.com.

LET OP: pakketten worden door ons verstuurd met DHL. Om die reden is het niet mogelijk een postbus als ontvangstadres op te geven.

Wanneer een zending onverhoopt niet kan worden bezorgd als gevolg van het onjuist of onvolledig doorgeven van adresgegevens door de klant of de brievenbus niet voldoet aan de minimale maat (26,5 x 23,5 cm), zijn wij helaas genoodzaakt bij een tweede poging opnieuw verzendkosten in rekening te brengen. Ongeacht het totaalbedrag van de bestelling. Ook wanneer een zending niet kan worden bezorgd omdat een school (i.v.m. vakantie) gesloten is en retour komt bij ons, zijn wij helaas genoodzaakt (opnieuw) verzendkosten in rekening te brengen.

Voor vragen over de verzending en/of bezorging van je bestelling kun je contact opnemen via webshop@leerkrachtorganizer.nl

* Bestellingen uit de voorverkoopperiode van 1 t/m 28 feb 2022 worden geleverd in week 16.

De verzendkosten in onze webshop worden als volgt berekend:

  • Standaardtarief Nederland € 4,50
  • Standaardtarief België € 8,95
  • Vanaf € 100,00 is de verzending binnen Nederland gratis!

Het standaard verzendtarief voor zendingen naar België bedraagt € 8,95. Het is in principe voordeliger om onze producten online te bestellen, bijvoorbeeld via www.bol.com.  De agenda’s 22-23* zijn hier verkrijgbaar vanaf 1 mei 2022. Onze overige producten heeft Bol.com het gehele jaar op voorraad.

* Met uitzondering van de losse inhoud voor de XL agenda. Deze is exclusief verkrijgbaar via webshop@leerkrachtorganizer.nl

We hopen natuurlijk dat je net zo enthousiast bent over je bestelde product(en) als wij. Maar mocht dit niet het geval zijn, dan heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief eventueel betaalde verzendkosten, gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.  Zorg er wel voor dat je de producten goed verpakt, alleen onbeschadigde items worden door ons als retour geaccepteerd. Vergeet s.v.p. ook niet het retourformulier bij te voegen; deze kun je hier downloaden. Na ontvangst en goedkeuring van je retour streven wij ernaar het aankoopbedrag (+ eventueel betaalde verzendkosten) binnen 3 werkdagen, doch uiterlijk 1 week, weer terug te storten op de rekening waarvan jouw aankoop is betaald.

*NB: dit geldt alleen voor producten die via onze webshop zijn gekocht. Wanneer je een product hebt aangeschaft via een wederverkoper kan je product alleen daar worden geretourneerd. Stuur je deze naar ons, dan kunnen wij deze helaas niet in behandeling nemen. Vanzelfsprekend geldt voor al onze producten wèl dezelfde service en garantie; ongeacht waar deze zijn gekocht!

Natuurlijk behoren jouw Leerkracht organizer producten 100% naar je wens te zijn. Is er onverhoopt iets beschadigd of ben je ergens anders ontevreden over? Neem dan contact met ons op via ons klachtenformulier. Wij doen er alles aan eventuele problemen naar tevredenheid op te lossen!

Leidt dit onverhoopt niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Daarnaast is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wanneer een bestelling eenmaal is betaald kan deze helaas niet meer gewijzigd worden. Ontdek je een fout in je adresgegevens? Geef dit dan s.v.p. zo snel mogelijke door via webshop@leerkrachtorganizer.nl. Afhankelijk van de status van je order in het handeling & verzend-proces kan dit mogelijk nog worden aangepast. Wij kunnen hierin echter niets garanderen.

Bestellingen die onverhoopt verzonden zijn naar een door de klant foutief ingevoerd adres, vallen niet onder verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid van Leerkracht organizer.

Niet blij? Meld het ons!

  • Mis je onderdelen? Dan mag je dit leeglaten.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.