Super winactie!
Nog héél even en dan mogen alle regio’s in NL & BE weer aan de slag. Tijd dus voor de finale-winactie van deze zomer! En niet zomaar eentje, je maakt 3x kans op een MEGA Leerkracht organizer-pakket. Wat dat inhoudt? Een Ninja-tas met een agenda, een Schooldagplanner, Gespreksblok, Sticky todo’s voor thuis én voor school en een Confetti notebook! Als dát geen gestructureerd schooljaar gaat worden 😉

Hoe?
Je moet er dan ook wel iets voor doen. Op onze post zie je 10 puzzelstukjes, met op elk een glimp van een agenda. Aan jou de taak deze in chronologische volgorde te zetten. Oftewel: welke agenda hoort bij welk jaar en zet deze dan van schooljaar 2014/2015 naar 2023/2024. Plaats de juiste volgorde in een reactie onder onze FB/INSTA-posts en wie weet arriveert er binnenkort zo’n mega-pakket op jouw stoep 🙂 LET OP: Meedoen kan t/m woe 30 aug 2023.

Winnaars worden donderdag 31 aug 2023 bekend gemaakt via Facebook & Instagram. Deze hebben 2 weken de tijd om hun prijs te claimen en adresgegevens door te geven aan ons. Gewonnen prijzen kunnen niet worden uitgekeerd in contanten. Deze winactie valt buiten medewerking/verantwoording van Meta.