[De februari actie is gesloten]

Move over, Willy Wonka… wij verstoppen een GOLDEN TICKET in maar liefst 10(!) orders die geplaatst worden tijdens de voorverkoop! Vind jij er eentje in jouw verpakking? Dan krijg je het VOLLEDIGE AANKOOPBEDRAG van je AGENDA(‘s)* terug 🙂 Ben jij straks in april -wanneer de voorverkooporders uitgeleverd worden- 1 van de 10 gelukkigen? Meld je dan als de wiedeweerga via [email protected] Nu eerst: bestellen maar en heel veel succes!

* De winactie geldt uitsluitend bij orders die geplaatst worden tijdens de voorverkoop van 1 t/m 28 feb 2023. Met een golden ticket win je het aankoopbedrag van de agenda(‘s) terug die je in deze order besteld hebt. Geldt voor alle soorten; óók de losse inhoud XL. Eventuele andere producten in je bestelling worden niet vergoed.

NU ALVAST BESTELLEN LOONT
Waarom nú al je agenda bestellen die pas eind juli in gaat? Omdat je dan een GRATIS Frixion uitgumbare pen erbij krijgt, bijvoorbeeld. En je de agenda als eerste, nog vóór de meivakantie, in huis hebt. Omdat je jouw aankoopbedrag terug kunt winnen. Extra punten spaart. Of omdat je niet wilt riskeren dat de special editions zijn uitverkocht… Ofwel: need we say more? Je hebt nog t/m 28 februari!