Tackle je werkdruk! – deskundigen aan het woord…

De MatriXmethode volgens trainer/coach Maike van der Zwart

Eigenaar/coach Maike van der Zwart is erg enthousiast over de MatriXmethode ; een gesprekstechniek waarbij je leert je (over-)volle hoofd op te ruimen en hier zelf de regie over te voeren. “Er is best veel waardevol aanbod op gebied van anti-werkdruk. Maar ieder neemt in elke situatie z’n eigen hoofd mee. En daar ligt het begin van elke verandering: je beleving resetten, een bepaalde weerstand eruit krijgen. Eigenlijk kun je alleen zo echt blijvend resultaat creëren.”

De MatriXmethode is in principe geschikt voor iedereen. Maar met de huidige werkdrukproblematiek binnen het onderwijs geeft Maike steeds vaker trainingen voor leerkrachten en schooldirecties. De methode is een krachtige tool waarbij de inhoud van het probleem niet wordt besproken. “Je hoeft je verhaal niet te vertellen, maar gaat alleen bezig met het onderzoeken en vervangen van de strategie. Zo pak je het probleem aan bij de wortel, waardoor het effect blijvend is. Een eerste stap naar efficiënter werken, waar je ook nog eens energie van krijgt!”

Meer weten over de MatriXmethode en wat deze voor jou kan doen? Kijk op www.matrixmethodeinstituut.nl of neem contact op met Maike via [email protected].

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie