Over het (ontbrekende) elastiek…

Zoals vele andere bedrijven hebben wij ook te maken gehad met enorm gestegen kosten. Het is het afgelopen half jaar een grote puzzel en uitdaging geweest om de agenda niet te duur te hoeven maken, zonder al teveel in te moeten leveren op kwaliteit. Daaruit is het besluit voortgekomen om het elastiek te laten vervallen. Van alle extra’s die de agenda bevat, is een elastiek relatief eenvoudig zelf te realiseren. Ze zijn los verkrijgbaar bij verschillende winkels (zie enkele links hieronder*) of zelf te maken. Ook kun je bij de school/thuis-editie desgewenst 2 gaatjes in de omslag perforeren en het elastiek van afgelopen jaar overzetten naar de nieuwe. Dat geldt allemaal niet voor items als de insteekhoesjes, bladwijzer of penlus. Vandaar onze overweging hierin.

Inmiddels is duidelijk dat veel mensen dit toch een gemis vinden. En dat vinden we oprecht heel spijtig en vervelend! Dat elastiek kunnen we voor dit jaar helaas niet alsnog toevoegen… maar hopelijk heb je iets aan bovenstaande tips en trucs. En uiteraard kijken we (opnieuw) naar mogelijkheden voor 2025-2026!

We hopen op jullie begrip voor onze struggles. En vooral ook dat jullie verder wel net zo blij en gestructureerd worden van de agenda als andere jaren 🙂

* Voor wie er heel graag een elastiek bij wil hebben; o.a. hier zijn ze los verkrijgbaar:

Boekhandel: o.a. van Legami

Temu: https://bit.ly/3Xbp8s

Hema: https://bit.ly/44Wr21y

Legami: https://bit.ly/3wTlwjm

& https://bit.ly/4er2ZMo

Paagman: https://bit.ly/3VLnTyk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie