Hoeraaaaa voor onze AGENDA!!

Dit jaar komt onze agenda alweer voor de 5e keer uit… tijd voor feestje dus! Om te beginnen pakken we uit met een extra FEESTELIJKE EDITIE van de agenda: de omslag en de bladwijzer zijn voor één keer full colour bedrukt, de agenda heeft ronde hoeken gekregen en de ring is een slag kleiner geworden.

Uiteraard krijg je ook weer een CADEAUTJE van Pilot pen… speciaal voor dit jubileum komt het meest succesvolle item nog één keer terug… de FRIXION BALL uitgumbare pen!

Maar ook de jarige zelf trakteert natuurlijk… het hele seizoen komen we met verschillende (win-)acties. De aftrap is op 1 februari a.s. wanneer de VOORVERKOOPACTIE voor de agenda van start gaat! De hele maand februari krijg je bij bestelling van de agenda 2018/2019 GRATIS een super praktische penhouder cadeau én je hebt de agenda als eerste (nog voor de officiële releasedatum van 1 mei!) in huis.*

* Geldt alleen bij bestellingen van 1 t/m 28 februari 2018. Levering vindt plaats in week 17. Bij gecombineerde bestellingen met de agenda 2018/2019 worden alle producten in één zending geleverd.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie