Happy organized teaching event!

UPDATE! Vanwege de richtlijnen en adviezen omtrent het Coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten het event niet door te laten gaan. Wij hopen deze op een ander moment alsnog te kunnen organiseren en houden jullie hiervan uiteraard op de hoogte.

21 maart is het zover: het allereerste Leerkracht organizer event! Een feestje speciaal voor leerkrachten po, waarin inspiratie, kennis én tijd voor jezelf centraal staan.

Na ontvangst met koffie & lekkers starten we met een sprankelende training van Inspire2Teach. Heb jij regelmatig het gevoel terecht te zijn gekomen in een ‘Ren je Rot-Show’? Verlang je naar meer balans tussen werk en privé? Mariska Bosch leert je op nuchtere, humoristische wijze praktische tips, trucs & inzichten waar je direct mee aan de slag kunt.

Na een korte powerbreak brainstormen we in sessie 2 over het onderwijsvak, werkdruk en klasmanagement en wat er nodig is om hieruit het beste te kunnen halen. Als leerkracht én voor jezelf. Ook kun je in alle rust onze producten bekijken en we horen heel graag je vragen, ervaringen én feedback. We sluiten af met een heerlijke verwen-lunch en uiteraard verlaat niemand het pand zonder een goedgevulde goodiebag.

Kortom: Een fijne & inspirerende dag om jezelf cadeau te geven!
Wanneer: zaterdag 21 maart 2020
Tijd: van 11.00 tot 14.00 uur
Waar: Gastrolounge stTropez, Deventer

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie