Leerkracht organizer 20-21

Agenda 20-21 nu verkrijgbaar

Leerkrach-organizer-20-21

Nu verkrijgbaar: Leerkrach-organizer-20-21

JAAAH… AGENDA VANAF NU VERKRIJGBAAR! 📢
Lieve juffen en meesters. Omdat wij in deze roerige periode jullie graag een beetje blij maken… én doordat velen door verschuivende planningen snakken naar de agenda voor 20/21, hebben wij de release van de nieuwe agenda’s vervroegd naar… per direct! Bestel nu via de (online) boekhandel en vind ‘m morgen al op je deurmat* 😃!
LEVERING VOORVERKOOP
Volgens traditie hebben bestellers uit onze voorverkoopactie hun agenda altijd als eerste in huis. Deze week is dan ook begonnen met het verwerken van alle orders en deze zullen z.s.m. worden verstuurd. In de loop van volgende week kun je deze tegemoet zien; uiteraard met het extra voorverkoopcadeau erbij. 🎉

Vanwege alle buitengewone omstandigheden van dit moment hebben wij echter besloten om de levering vanuit de boekhandel ook per direct open te zetten. We hopen op jullie begrip en wensen je heel veel plezier en gemak van de nieuwe agenda!

Leerkracht organizer agenda 2020/2021 €18,95
Leerkracht organizer agenda XL 2020/2021 €29,95

* Snelheid levering onder voorbehoud van verkopende partij en de bezorgdienst. De agenda’s zijn nu o.a. verkrijgbaar via Bruna.nl, Bookspot en Amazon. Scholen kunnen ook terecht bij Heutink, Reinders Oisterwijk, de Rolf groep en Koksgesto Caribbeans.
Kijk op onze website voor meer info over onze producten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie